01-06-2019 Ringsteken Historisch Genootschap Hendrik Ido Ambacht

Beste leden,

Net zoals vorig jaar zijn we ook voor dit jaar uitgenodigd door het Historisch genootschap ’T Ambacht uit Hendrik Ido Ambacht, om tijdens de zomerfair op zaterdag 1 juni een demonstratie ringsteken met antieke rijtuigen te verzorgen. Rijd je met een antiek rijtuig, geef je dan op voor deze leuke demonstratie. Er kunnen maximaal 10 aanspanning meerijden.

Een mooie gelegenheid voor “de Menners” om te laten zien wat we aan prachtige antieke aanspanningen in huis hebben. We kunnen hiermee de vereniging op een mooie manier in de kijker zetten! We hopen dat jullie je zsm opgeven voor deze altijd leuke en gezellige activiteit.

Inspannen vanaf 11.45 uur
bij de Hofstede “ De Paradijshoeve”
Oost Molendijk 82a 2986 AA Ridderkerk.
Hier is koffie en thee en toilet.

Het ringsteken gebeurt in de Dorpsstraat en de Reeweg tot de kerk. De start van het ringsteken is om 14.00 uur.

Vertrek vanaf de inspanplaats: 13.15 uur, we rijden dan eerst een rondje door het dorp en arriveren zo rond 13.45 uur bij de start van het ringsteken.

Bas Smaal is de speaker tijdens dit evenement en we vragen jullie dan ook bij het aanmelden informatie aan te leveren over het rijtuig, de paarden en eventuele kleding die gedragen wordt. Ook andere wetenswaardigheden zijn leuk om te vermelden.

Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de 3 beste ringstekers en ook is er een prijs voor de mooist geklede dame tijdens dit evenement.


opgeven tot woensdag 29 mei via deze link

Met vriendelijke mengroet,
Francien Keizer
Secretaris Vereniging Van Aangespannen Paarden en Pony's "De Menners"

Login Form